_________________ Cichszy niż szelest liści...
"Bo wszędzie się dzieje się i w sądy i wszędzie dzieje się nie wiadomo co się się dzieje się i w policji nie wiadomo co się dzieje się" K. Kononowicz
aha... i mam jeszcze telewizor co odbiera gołe baby
ten temat zrobiłem z mysla o osobach chetych na zlot ,nie z sanoka
,nie organizatorow
Dyskusja dla nas jest w luznych,i sprawy organizacyjne
Do wykasowania
_________________ Cichszy niż szelest liści...
"Bo wszędzie się dzieje się i w sądy i wszędzie dzieje się nie wiadomo co się się dzieje się i w policji nie wiadomo co się dzieje się" K. Kononowicz
aha... i mam jeszcze telewizor co odbiera gołe baby
Jak przywieziesz agregat to nawet projektor może być ;p
w sumie agregat by się nadał jakikolwiek ale takie cudo jest poza moim zasięgiem
_________________ --
wiki ciekawostki:
# 666 kHz jest częstotliwością dużego radia AM w południowych Niemczech - Bodenseesender, które można odbierać nocą w całej Europie. Jest to także częstotliwość stacji Australijskiej Korporacji Nadawczej w stolicy.
# 666 jest marką syropu na kaszel w USA.
# 666/TCP jest numerem portu używanym przez grę Doom firmy id Software.
# 666 jest sumą wszystkich liczb, które mogą zostać wylosowane w typowej ruletce. Koło ruletki ma zwykle pola ponumerowane liczbami od 0 do 36; w Ameryce Północnej występuje drugie zero oznaczone przez 00.
Yao
Wysłany: 2008-05-16, 14:18
jezeli bedzie bardzo potrzebny to zalatwie
tylko paliwo to z funduszu zlotu juz :)
a i ktosby musial go zawiesc na czolgowisko, bo ojcu sie raczej nie bedzie chcialo :P
takze, w razie W agregat moze byc :)
_________________ "Im droższa masz broń, tym dalej będziesz ją musiał odesłać do naprawy"
For glory, fight on the front lines.
For victory, fight in the shadows.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum