Ekipa: 42 Lima Coy South
Wysłany: 2008-07-08, 19:06
ad 1 : Skoro nie macie ekipy wpiszcie "niezrzeszony" , jeśli macie to jej nazwe(wymyslcie sobie) .
ad 2 : Jeśli nie macie kompletnego munduru to łatwiej będzie wam sie stylizować na bojowników, czyli cos jak hamas lub hamak
W NATO wymagany jest kompletny mundur.
K4MP3R
Wysłany: 2008-07-10, 18:18
Mam kilka pytań:
1.Jak należy rozumieć podpunkt regulaminu"Amunicja ograniczona jest ilością posiadanych magazynków"
To znaczy, że przy sobie można mieć tylko amunicję w magazynkach, a resztę kompozytu np. w plecaku w bazie, czy na całym zlocie można wystrzelić tylko tyle kulek ile mieści się w posiadanych magach
(Jeśli obowiązuje druga opcja, to czy można mieć np. 10 hicap'ów po 500 BB'sów każdy??)
2.Z tego co wyczytałem na forum wszystkie "zlotowe" namioty będą stać w bazie NATO, czyli bojownicy muszą sami zadbać o nocleg (jeśli ktoś ma zamiar spać : ) ?
3.Czy podczas zlotu będzie można definitywnie "zginąć"
4.Będzie jakieś zaplecze sanitarne typu trochę w miarę świeżej i czystej wody
2.Z tego co wyczytałem na forum wszystkie "zlotowe" namioty będą stać w bazie NATO, czyli bojownicy muszą sami zadbać o nocleg (jeśli ktoś ma zamiar spać : ) ?
Przynajmniej jednego NS`a (15-20 os) postaramy się przydzielić bojownikom o ile będzie trzeba.
K4MP3R napisał/a:
3.Czy podczas zlotu będzie można definitywnie "zginąć"
Raczej nie ... a raczej, nikt nie będzie się starał ;p
Cytat:
4.Będzie jakieś zaplecze sanitarne typu trochę w miarę świeżej i czystej wody
Pojemniki z wodą będą dostępne w miarę potrzeb dla każdej ze stron uczestniczących w rozgrywce.
Namiotów typu NS-97 będzie w granicach 6-8 sztuk(tyle załatwiam), zatem wystarczy dla wszystkich biorąc pod uwagę, iż jeden namiot mieści od 15 nawet do 20paru osób.
Co do pojemników na wodę... Będą, i tak jak Arch wspomniał "będą dostępne w miarę potrzeb dla każdej ze stron uczestniczących w rozgrywce."
Mam Pytanie co do ludzi ktorzy chca isc robc zdjecia. Oni tez dzien i noc siedza tak jak my czy moga isc do domu np. na obiadek i wrocic kiedy chca ??
[ Dodano: 2008-07-14, 17:50 ]
Panowie organizatorzy pytanie do Was. Jesli bym zapisal kumpla na liste uczestnikow na zlot mogl by zaczac zabawe w sobote o 22 ?? bo niestety dopiero wtedy wraca z Warszawy do Sanoka ODPISZCIE Prosze w imieniu Kolegi :)
_________________ G36C Owner ;DD
Mundur:
DPM/PMC
Broń:
G36C JG with Holo Sight 551 [A.C.M]
GLOCK23 OD Gas BlowBack [KJW]
wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu, ale musi jakos dojsc do dowodztwa i sie tam zameldowac co by go gdzies przydzielili. Najlepiej jakbyś za niego składkę założył przy rejstracji.
Mam pytanie odnośnie wioski. NATO ma namioty, Bojownicy może też będą mieli. Jak natomiast wygląda sprawa noclegu dla cywili? Czy w wiosce będą jakieś namioty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum